14.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Orban contează pe primari și pe șefii de Consilii Județene pentru a fi reales președinte PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, sugerează că se bazează pe primarii și pe președinții de Consilii Județene membri ai PNL pentru a obține un nou mandat de președinte al partidului.

„Sunt onorat pentru fiecare gest de susținere. Dacă se uită cineva la ceea ce am făcut în cei 4 ani la conducerea PNL, la primari, la șefii de Consilii Județene, la grupurile parlamentare, eu chiar am adus un suflu nou”, a anunțat Ludovic Orban, sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook.

Liderul PNL a făcut această precizare după ce a făcut, sâmbătă, 19 iunie 2021, o vizită în județul Caraș-Severin, pentru a-l susține pe candidatul PNL la alegerile locale parțiale din Bocșa, Sorin Perian.

Ludovic Orban a precizat că, la Congresul PNL, el contează mai mult pe sprijinul membrilor PNL și mai puțin pe cel al conducerii filialelor județene ale partidului.

„Dacă o filială decide în Consiliul director judeţean să sprijine un candidat, asta nu înseamnă că toţi delegaţii care vor vota în filiala respectivă vor vota candidatul respectiv”, a explicat Ludovic Orban.

Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt cei doi candidați la funcția de președinte al PNL. Alegerile vor avea loc la Congresul PNL din toamna anului 2021.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă