Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consens în coaliţie în privinţa Legii offshore

Consens în coaliţie în privinţa Legii offshore

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte Legea offshore, însă dezbaterile pe această lege nu vor mai avea loc săptămâna viitoare.

Elena Marinescu 0 comentarii

În plus, liderul social-democrat a spus că dezbaterea din comisie ar trebui să aibă loc cu toate televiziunile în sală pentru ca ”toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”. Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, dacă s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte Legea offshore şi a răspuns: ”S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre şi cred că toţi liderii de grupuri din Parlament trebuie să se uite pe cifre şi Comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmisă live şi toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”.

Întrebat când vor fi reluate dezbaterile pe această lege, Dragnea a spus că, după ce preşedintelui Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, i s-a făcut rău la ultima şedinţă, cel mai probabil dezbaterile nu vor putea fi reluate săptămână viitoare. ”A apărut incidentul cu domnul Iancu şi nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisie săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână”, a mai spus Liviu Dragnea, citat de News.ro. El a mai spus că Ministerul de Finanţe a transmis deja o estimare cu privire la câştigurile pe care le va avea România din implementarea legii. 

Preşedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Iulian Iancu, a fost dus vineri la Spitalul Floreasca, unde a fost operat după ce a suferit un infarct miocardic. El ar fi urmat să participe la o şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema Legii offshore, care a fost retrimisă în comisii de plenul Camerei Deputaţilor.

Comentarii

loading...