Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consiliul Naţional al PNL convocat pe 4 august

Consiliul Naţional al PNL convocat pe 4 august

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal a fost convocat pentru data de 4 august. "Încă nu am stabilit locul. La Alba Iulia sau la Bucureşti, urmează să stabilim cu domnul prim-vicepreşedinte Mircea Hava", a anunţat luni preşedintele liberal, Ludovic Orban.

Iulian Budușan 0 comentarii

„Am convocat Consiliul Naţional. Încă nu am stabilit locul dacă va fi la Alba Iulia sau la Bucureşti. Urmează să îl stabilesc cu domnul prim-vicepreşedinte Mircea Hava. Va fi un Consiliu National care va avea ca principale puncte pe ordinea de zi criteriile, calendarul şi procedura de stabilire a listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, criteriile, procedura şi calendarul pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primari în municipiile reşedinţă de judeţ care presupun o atenţie specială în ceea ce priveşte pregătirea candidaţilor Partidului Naţional Liberal. De asemenea, vom adopta un document care va intra în dezbaterea partidului - Principiile bunei guvernări liberale”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului politic al formaţiunii care a avut loc la Parlament.

Tot luni, în şedinţa Biroului Executiv al PNL, liberalii au votat pentru excludere a lui Viorel Cataramă din partid.

Referitor la propunerea de excludere a prim-vicepreşerdintelui PNL Sector 2, Viorel Cataramă, liderul liberal Ludovic Orban a spus că a aplicat statutul partidului prin această propunere şi că cine vorbeşte în afara partidului, încălcând prevederile statuale ale PNL. 

Orban a propus, luni, excluderea din PNL a lui Viorel Cataramă. Decizia poate fi luată doar în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de conducere al partidului. 

Viorel Cataramă cataloghează decizia lui Ludovic Orban de a-l exclude din partid drept un gest "de disperare şi de prostie", susţinând că preşedintele partidului nu a respectat statutul, deci orice demers de excludere este nul.

 

Comentarii

loading...