18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăCristian Diaconescu: Am încredere că vom depăși pragul stabilit prin lege

Cristian Diaconescu: Am încredere că vom depăși pragul stabilit prin lege

„În condiţiile în care autorităţile îşi vor face datoria conform legii, înregistrând şi numărând corect fiecare vot, fără calcule politicianiste sau imixtiuni grave interne şi chiar externe (care deja sunt în desfăşurare), am toată încrederea că vom depăşi pragul stabilit prin lege aşa cum arată în acest moment cifrele postate de BEC.”, a scris Cristian Diaconescu luni seară pe Facebook.

Analizănd datele transmise de Biroul Electoral Central la ora 19.00, când mai erau de numărat 944 secții de votare, dintre care 421 în diaspora, Cristian Diaconescu era optimist în ceea ce privește șansele de a trece de pragul minim însă le cerea colegilor de partid să fie vigilenți în ceea ce privește înregistrarea corectă a voturilor.

„Vă rog să acordaţi toată atenţie fiecărui vot numărat şi fiecărui proces verbal pentru că ele reprezintă calea către cei 4 ani în care voi pune tot profesionalismul de care dispun în slujba dumneavoastră. Cu ajutorul vostru şi al întregii opinii publice, vom învinge toate forţele care nu ne doresc în Parlament.”, a adăugat prim-vicepreședintele PMP.

Potrivit rezultatelor oficiale transmise de Biroul Electoral Central la ora 21.00, PMP avea la Camera Deputaților 4,68% și la Senat 4,81%.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă