Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Dacian Cioloș: Începe să se sudeze o echipă, înţelegem mai bine aşteptările și limitele celuilalt

Dacian Cioloș, liderul PLUS, crede că președintele Klaus Iohannis ar putea chema marți partidele la o nouă rundă de consultări la Palatul Cotroceni după ce negocierile au stabilit în mare parte ce primește fiecare.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Dacă mâine (n.red. marți) va fi posibil preşedintele ne va invita ca să îi confirmăm ceea ce e deja public şi anume că avem o înţelegere în această coaliţie de guvernare, programul de guvernare va fi gata astăzi, în mod normal se mai fac ultimele ajustări, ieri seară (n.red. duminică) am discutat ultimele detalii la nivel politic, e finalizat deja protocolul de coaliţie. Nu l-am semnat pentru că am rămas până mai târziu să ajustăm ultimele detalii la programul de guvernare. Astăzi colegii sunt în Parlament pentru depunerea jurământului, aşa că îl vom semna astăzi şi foarte probabil mâine preşedintele ne va chema la consultări să confirmăm coaliţia, să confirmăm primul ministru.”, a spus luni Dacian Cioloș.

Liderul PLUS este bucuros că PNL, USR-PLUS și UDMR au ajuns la o înțelegere privind susținerea comună pentru formarea unui Guvern, atribuirea ministerelor și obținerea funcțiilor importante din Parlament.

„Faţă de cum am început în prima zi, după atâtea zile de negocieri de dimineaţă până seara văd că începe să se sudeze o echipă, să înţelegem mai bine aşteptările celuilalt, limitele celuilalt.”, a adăugat Dacian Cioloș, într-o intervenție la Digi 24.

Comentarii

loading...