Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Andronic despre legile Justiției: "Asistăm la o manipulare grosolană"

Dan Andronic despre legile Justiției: "Asistăm la o manipulare grosolană"

Dan Andronic a explicat, în detaliu, la România TV, situația din momentul de față care se învârte în jurul legilor justiției.

Rl online 0 comentarii

Jurnalistul a explicat că singurul lucru cert e faptul că părțile implicate, indiferent de statut și imagine, exercită o manipulare cruntă din cauza importanței capitale pe care o au legile justiției.

”Ceea ce am semnalat este că asistăm la o operațiune de manipulare, care acționează din toate sensurile. Trebuie să vorbim de principiile generale care guvernează o societate. Trebuie să vedem dacă aceste schimbări modifică, fundamental,legea. Lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate. Nu înțeleg de ce intrăm într-un joc în care toată lumea manipulează, trebuie să intrăm într-o sferă mult mai profesională.

Un jurnalist trebuie să se îndoiască de versiunea DNA-ului, dar și a Parlamentului. Când vezi că lucrurile se duc într-o zonă a manipulării grosolane, începi să te întrebi care e scopul. Vorbim despre două situații diferite: unul legiferează legea, altul o aplică. Legea poate fi bună sau proată, dar trebuie aplicată. Este normal să nu aplici o prevedere care este împotriva Constituției. Dar v-am spus, este o manipulare din toate părțile. Ne rămâne să cercetăm, adevărul se află din mai multe surse, nu doar din una. Nu avem o instanță care să spună că "x" sau "y" are dreptate. Oamenii trebuie să citească ce scriu, ce spune doamna Kovesi, ce afirmă și altcineva, iar concluziile le aparțin.”, a declarat Dan Andronic.

Comentarii

loading...