10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăDan Barna, primul pe listă la Camera Deputaților într-un județ dominat categoric...

Dan Barna, primul pe listă la Camera Deputaților într-un județ dominat categoric de PNL

Dan Barna deschide lista Alianței USR-PLUS va fi primul pe lista comună propusă la Camera Deputaților de cele două formațiuni politice pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

În urma alegerilor interne desfășurate sâmbătă la Sibiu, Alianța USR-PLUS a decis ca liderul USR să deschidă lista propusă sibienilor pentru alegerea viitorilor deputați.

„Mulţumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din aceşti patru ani şi pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluţia Bunei Guvernări, în Parlamentul României. Colegii mei candidaţi pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni oneşti şi competenţi exact genul de persoane de care sibienii şi România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste şi competenţă Sibiul în legislativul naţional. Am foarte mare încredere în ei şi în înţelepciunea sibienilor de a ne susţine la această rundă de alegeri.”, a spus Dan Barna imediat după nominalizare, potrivit News.ro.

Actualul deputat USR va avea de muncă pentru a obține un nou mandat de parlamentar în Camera Deputaților într-un județ în care PNL și-a depășit clar adversarii politici la nivel județean.

Potrivit alegerilor pentru structura Consiliului Județean Sibiu, PNL a obținut 46,46%, PSD a strâns 13,89%, Forumul Democrat al Germanilor din România a obținut 12,94% în vreme ce Alianța USR-PLUS s-a clasat abia pe locul 4, cu 10,12% din voturile date de locuitorii județului Sibiu.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă