7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăDan Chitic: A venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in...

Dan Chitic: A venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE

“Parlamentul European a votat: România va putea fi sancționată la propunerea Comisiei Europene pentru orice presupuse încălcări ale “statului de drept”. Ca și orice altă țară din estul Europei cu politici suveraniste, ca și orice altă țară care îndrăznește sa nu se supună globaliștilor de la Bruxelles!

Și noi vom fi sigur primii “sancționați”, deși nu există niciun criteriu obiectiv care sa poată duce la concluzia ca sunt încălcate regulile și bunele practici ale “statului de drept”!

Vom fi sancționați pentru ca suntem considerați cetățeni de rang secund in Europa, suntem priviți ca “lumea a treia” a “lumii civilizate”.

Vom fi sancționați pentru ca nu se dorește sa recuperam, măcar in parte, decalajul fata de “vestul” dezvoltat!

Vom fi sancționați pentru ca trebuie sa rămânem furnizori de materie prima și forța de munca!

Vom fi sancționați pentru ca trebuie doar sa contribuim la bugetul UE și nu sa beneficiem de fonduri de coeziune!

Vom fi sancționați pentru ca globaliștii de la Bruxelles și Berlin și-au instalat “cozi de topor” in fruntea celor mai importante instituții ale României, care sabotează interesele legitime ale poporului român!

Confruntați cu acest pericol iminent, va propun ca alături de Alianța Națională (PAN) sa ne gândim dacă nu a venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE!

A venit vremea sa vedem dacă nu ne costa prea mult sa rămânem intr-o “familie” care nu ne iubește și nu ne dorește! Intr-o familie care vrea doar sa ia de la noi, fără sa ne dea nimic in schimb!

A venit vremea sa vedem cine sunt euro-parlamentarii români care au votat împotriva României!

DA! A venit vremea sa ne punem întrebarea:#RoExit?”, a scris avocatul pe Facebook.

Guvernele statelor membre ale Uniunii Europene care se implică în afaceri judiciare sau nu combat eficient fraudele şi actele de corupţie vor risca suspendarea fondurilor comunitare, conform unui proiect de rezoluţie aprobat joi de Parlamentul European.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă