Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Chitic, întâlnire cu Nicolas Bay

Dan Chitic, întâlnire cu Nicolas Bay

Președintele Partidului Alianța Națională, avocatul Dan Chitic, a avut o întâlnire cu francezul Nicolas Bay, parlamentar european și copreședinte al grupului parlamentar "Europa Națiunilor și a Libertății".

Rl online 0 comentarii

O întâlnire extraordinară: "Nicolas Bay, parlamentar european, copreședinte al grupului parlamentar “Europa Națiunilor și a Libertății” și vice președinte al partidului Rassemblement National, un om cu care împărtășim foarte multe idei și valori comune", a scris Dan Chitic pe facebook.

"Căci în timp ce unii și alții fac “alianțe politice” pe malurile Dâmboviței, exclusiv pe baza apartenenței la o secție sau alta a vreunui serviciu secret, #AlianțaNațională construiește alianțe europene in interesul valorilor comune ale Națiunilor noastre, întru redobândirea suveranității și a drepturilor legitime ale statelor Europei și reconstrucția din temelii a unei Europe a Națiunilor și a Libertății și nu a birocraților globaliști, a mai spus Chitic.

Comentarii

loading...