Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Chitic: Procurorul Iorga Moraru confirmă susținerile noastre

Dan Chitic: Procurorul Iorga Moraru confirmă susținerile noastre

Avocatul Dan Chitic confirmă afirmațiile procurorului Mihaela Iorga Moraru, invitată la Antena 3. Acesta prezintă imagini ale unor documente depuse de Gabriel Sandu, prin care cere realierea expertizei în dosarul Microsoft III.

Rl online 0 comentarii

Microsoftgate: Procurorul Iorga Moraru confirmă susținerile noastre: în dosarul Microsoft NU s-a dorit să fie făcute expertize cu privire la prejudiciu real, preferându-se să se meargă pe un "prejudiciu estimat".


Mai jos aveți cererea de probatorii depusă de Gabriel Sandu în 24.05.2017 prin care solicita în mod expres să fie realizate expertize în dosarul Microsoft III.
Cererea a fost respinsă. Acum înțelegem de ce.


Și cine a vrut să se procedeze de această manieră”, a comentat avocatul Dan Chitic pe contul personal de Facebook.

Comentarii

loading...