20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDan Voiculescu: Cum a ajuns Ponta să intre în coaliție

Dan Voiculescu: Cum a ajuns Ponta să intre în coaliție

Dan Voiculescu a comentat dezvăluirile lui Dragnea pe blogul său, povestind cum a ajuns Ponta să intre în această formaţiune.

„Am fost surprins plăcut ieri, de Liviu Dragnea când a avut curajul să vorbească public despre rolul pe care l-am avut în inițierea și formarea USL.

Pe 14 decembrie 2010, susțineam public, prin intermediul unei scrisori deschise adresate PNL și PSD, necesitatea unității Opoziției. Spuneam atunci că opozitia trebuie să propună românilor un proiect care să conțină soluții economice concrete și un nou contract social.

Am arătat că este esenţial ca, până la 31 ianuarie 2011, să se realizeze o Alianţă Social Liberală, înregistrată la tribunal. Ideal ar fi ca aceasta Alianţă să fie compusă din PSD, PNL şi PC, însă, dacă PSD nu se decide în acest sens, cred şi în soluţia PNL-PC.

Alianța de Centru Dreapta a semnat protocolul pe 10 ianuarie.

Victor Ponta, neavând încotro, și nu pentru că i-ar fi făcut plăcere, a fost obligat să vină la construcția inițiată de mine și finalizată în prima etapă cu Crin Antonescu.

Nu o fi Liviu Dragnea perfect, dar cel puțin e bărbat politic”, susţine Dan Voiculescu.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă