5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăDăncilă a vorbit despre relaţia cu Liviu Dragnea: "Nu am nicio divergenţă''

Dăncilă a vorbit despre relaţia cu Liviu Dragnea: “Nu am nicio divergenţă”

“Nu am nicio divergenţă – am văzut în spaţiul public că apare ideea că am o divergenţă cu preşedintele Liviu Dragnea. Am discutat cu preşedintele Liviu Dragnea, ne-am consultat pe multe obiective, pe multe puncte din programul de guvernare. Nu poate exista o divergenţă între preşedintele partidului şi premier. Că de multe ori sau că sunt situaţii în care sunt opinii diferite – aceste opinii diferite se încadrează în spiritul democraţiei, putem să avem pe anumite puncte opinii diferite, dar asta nu înseamnă o scindare în cadrul PSD. Am o bună relaţie cu preşedintele Liviu Dragnea”, a declarat prim-ministrul la postul Antena 3.

Privitor la o eventuală candidatură a acestuia la Preşedinţie, Viorica Dăncilă a spus că liderul social-democraţilor va discuta cu membrii Comitetului Executiv legat de acest aspect. De asemenea, premierul a subliniat că ,,nu este o rezervă legată de această posibilă candidatură”.

“Nu este o rezervă legată de această posibilă candidatură. Nu am avut o discuţie legată de acest aspect, nu ştiu care e opinia domnului preşedinte Liviu Dragnea. (…) Nu am auzit dorinţa domnului preşedinte Liviu Dragnea de a candida şi atunci era normal să am o poziţie rezervată, până când preşedintele partidului îşi exprimă public această opinie. (…) Eu cred că preşedintele Dragnea va avea o discuţie cu membrii Comitetului Executiv, pentru că toate deciziile le-am luat în interiorul partidului şi am convingerea că preşedintele va discuta cu membrii Comitetului Executiv legat de acest aspect. Nici nu ştim care e de fapt dorinţa domnului preşedinte, cred că va discuta cu noi toţi şi, pe urmă, duminică seara, va face acest anunţ”, a mai spus aceasta.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă