Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor. Nu voi ceda

Dăncilă: Din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor. Nu voi ceda

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, că este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, că, din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor. Ea a dat asigurări că nu va ceda, dar nu a spus ce va face concret.

Rl online 0 comentarii

„Sfidarea românilor continuă. (...) Este a treia piedică în 3 săptămâni consecutive, a treia respingere a eforturile guvernamentale de a funcţiona normal. Din nou, preşedintele se poziţionează împotriva românilor. Dacă nu am fi găsit soluţii, oamenii ar fi stat neplătiţi mult timp”, a declarat premierul, de la sediul PSD. 

„În această seară, am văzut un nou episod al nepăsării şi dispreţului prezidenţial. Partidul dlui Iohannis are o problemă cu bugetarii, dar preşedintele a ajuns la alt nivel. (...) Când nu taie salariile, Iohannis şi susţinătorii săi le blochează”, a susţinut Viorica Dăncilă.

„Avem o opoziţie cinică şi imatură, care orbită de interese personale şi de campanie a început să acţioneze împotriva oamenilor”, a mai afirmat Dăncilă.

„Vreau să dau asigurări ferme că nu voi ceda în faţa acestui blocaj, fiindcă am obligaţia să guvernez. Oamenii aşteaptă să le plătim pensiile pe care le-am majorat, salariile, bursele, să derulăm investiţiile”, a subliniat premierul.

„Nu îmi e teamă să mergem în Parlament. (...) Nu fugim de Constituţie, aşa cum o face preşedintele”, a continuat Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că premierul îi cere cere o remaniere guvernamentală, în opinia sa fiind o remaniere ”neavenită, nepotrivită”, pe care o refuză clar, referindu-se la cele şase propuneri de noi membri ai Guvernului transmise de premierul Viorica Dăncilă. ”Niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern decât după validarea în Parlament”, a conchis preşedintele.

 

Comentarii

loading...