Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: După alegerile prezidenţiale probabil va avea loc un congres

Dăncilă: După alegerile prezidenţiale probabil va avea loc un congres

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, spune că după alegerile prezidenţiale este posibil să aibă loc un congres în cadrul PSD, precizând că nu se va retrage din fruntea formaţiunii politice.

Rl online 0 comentarii

Dăncilă a fost întrebată vineri seara, la Parlament, dacă printre deciziile luate în cadrul şedinţei social-democraţilor se numără şi retragerea ei din funcţie, spunând: "Nu, suntem o echipă, suntem o echipă unită şi vom merge înainte".
 
Dăncilă a precizat că este posibilă organizarea unui congres al PSD după alegerile prezidenţiale.
 
"Colegii mei sunt oameni de partid, sunt oameni foarte implicaţi, sunt oameni devotaţi pentru acest partid şi eu cred că această discuţie nu îşi are rostul, nu a fost vorba de un congres, a fost vorba despre organizare, despre implicarea tututor colegilor în echipa de organizare a campaniei electorale, pe fiecare regiune în parte, aşa cum partidul acesta ştie să se organizeze pentru a maximiza rezultatul alegerilor rezidenţiale. După alegerile prezidenţiale, probabil va avea loc un congres. Nu este o problemă organizarea unui congres, dar după alegerile prezidenţiale pentru că, aşa cum ştiţi, la ora 12:00 noaptea se intră în campanie, nu avem timp de congrese, suntem foarte implicaţi în alegerile prezidenţiale”, a mai afirmat Dăncilă.
 
Preşedintele PSD a fost întrebat şi dacă au fost social-democraţi care au cerut schimbarea lui Mihai Fifor din funcţie, spunând: “Discuţiile care au loc referitor la echipe sunt discuţii care au loc în interiorul partidului, atunci când se ia o decizie o comunicăm”.

Comentarii

loading...