Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci

Dăncilă: Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci

Premierul Viorica Dăncilă a subliniat, luni seară, că, spre deosebire de Klaus Iohannis şi Dan Barna, nu s-a dus în SUA pentru a face poze sau a lansa cărţi, ci a avut o vizită de lucru. "Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci.

Rl online 0 comentarii

Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară", a spus Dăncilă.

Dăncilă s-a referit, luni seara, într-o declaraţie de presă, la vizita făcută în SUA.

"Am văzut comparaţii între vizitele celor trei candidaţi la prezidenţiale şi cred că este esenţial să facem clare nişte aspecte. Spre deosebire de domnii Iohannis şi Barna, eu m-am dus în Statele Unite ale Americii nu să fac poze sau să lansez cărţi. Eu am avut o vizită de lucru, nu o deplasare de campanie", a afirmat Dăncilă.

Premierul a menţionat că a semnat un acord cu Banca Mondială şi s-a întâlnit cu secretarul general adjunct al ONU.

"Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară. Asta este diferenţa între mine şi domnii prezidenţiabili - interesul ţării", a mai spus Dăncilă.

 

Comentarii

loading...