Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă n-a venit la Cotroceni! Iohannis: "Este o încălcare flagrantă a Constituției"

Dăncilă n-a venit la Cotroceni! Iohannis: "Este o încălcare flagrantă a Constituției"

Premierul Dăncilă s-a ținut de cuvânt! N-a venit la Cotroceni, iar președintele Klaus Iohannis consideră că decizia este o flagrantă încălcare a legii. Iohannis consideră că gestul premierului arată, totodată, diletantismul și o totală lipsă de responsabilitate politică.

Rl online 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis o acuză pe Viorica Dăncilă că a încălcat Constituția prin refuzul de a veni la consultările de azi de la Cotroceni și îi cere să facă o nouă nominalizare pentru poziția de comisar european, ”doar în urma consultării cu Președintele României și după obținerea avizului Parlamentului”.

Într-o declarație de presă, Iohannis scrie: ”Nu mai faceți de rușine România cu toți oamenii neprofesioniști și cu probleme de integritate pe care insistați să îi nominalizați atât în Guvern, cât și în posturi importante din cadrul Uniunii Europene!”

Declarația integrală de presă a președintelui Iohannis

Premierul Dăncilă încalcă flagrant Constituția și afectează grav credibilitatea României

Doamna Viorica Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului. Refuzul de a se consulta astăzi cu Președintele României pe o problemă care vizează reputația țării noastre este o încălcare flagrantă a Constituției.

Gestul premierului arată, totodată, diletantismul și o totală lipsă de responsabilitate politică. Încăpățânarea prim-ministrului de a-și susține prietenii politici pentru o funcție în Uniunea Europeană, în ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un eșec uriaș și riscă să producă daune semnificative României, inclusiv pierderea portofoliului de comisar european pe Transporturi de către țara noastră.

Îi atrag atenția în mod public doamnei Dăncilă: încetați să mai riscați credibilitatea țării pentru interese meschine de partid! Guvernarea dumneavoastră a făcut deja mult prea mult rău României, opriți-vă! Nu mai faceți de rușine România cu toți oamenii neprofesioniști și cu probleme de integritate pe care insistați să îi nominalizați atât în Guvern, cât și în posturi importante din cadrul Uniunii Europene!

Îi cer din nou premierului să respecte Constituția și legile țării și să facă o nouă nominalizare pentru poziția de comisar european, doar în urma consultării cu Președintele României și după obținerea avizului Parlamentului.

Comentarii

loading...