Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Pensionarii au început să primească deja pensiile pentru luna septembrie, majorate

Dăncilă: Pensionarii au început să primească deja pensiile pentru luna septembrie, majorate

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că pensionarii au început deja să îşi primească pensiile pe luna septembrie, majorate cu 15 la sută, "chiar dacă preşedintele vrea să sacrifice şi să blocheze constant România".

Rl online 0 comentarii

"Vreau să fie foarte clar: am această situaţie sub control şi niciun român nu trebuie să îşi facă griji", a declarat Dăncilă.

"În debutul şedinţei de Guvern de astăzi, vreau să subliniez un lucru esenţial: ca prim-ministru, voi face tot ce îmi stă în putinţă şi în atribuţii pentru a asigura buna funcţionare a instituţiilor statului şi a ţării. Vreau să fie foarte clar: am această situaţie sub control şi niciun român nu trebuie să îşi facă griji. Pensionarii au început să primească deja pensiile pentru luna septembrie, majorate cu 15 la sută, aşa cum ne-am angajat", a afirmat Dăncilă.

Ea a adăugat că toate pensiile vor fi plătite până în 15 septembrie.

"Aşadar, pensionarii îşi primesc drepturile, chiar dacă preşedintele vrea să sacrifice şi să blocheze constant România. Însă această situaţie creată de preşedintele României care, prin refuzul de a numi miniştrii interimari, ignoră într-un dispreţ total reguli, legi şi decizii ale Curţii Constituţionale poate produce consecinţe grave pentru cetăţenii acestei ţări şi pentru relaţiile României cu partenerii externi", a mai spus Dăncilă.

Comentarii

loading...