Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Prin refuzul de a aplica decizia CCR, Iohannis periclitează o generaţie întreagă de tineri

Dăncilă: Prin refuzul de a aplica decizia CCR, Iohannis periclitează o generaţie întreagă de tineri

Premierul Viorica Dăncilă îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis că a mai trecut o zi de încălcare a Constituţiei şi afirmă că prin refuzul acestuia de a aplica decizia CCR şi a numi un ministru interimar la Educaţie,periclitează o generaţie întreagă de tineri medici.

Rl online 0 comentarii

”A mai trecut o zi de încălcare a Constituţiei de către Preşedintele României. Prin refuzul de a aplica decizia CCR şi a numi un ministru interimar la Educaţie, Klaus Iohannis periclitează o generaţie întreagă de tineri medici care nu vor putea susţine la timp examenul de rezidenţiat fără un ordin de ministru”, scrie Dăncilă vineri pe Facebook, după ce ministrul Sănătăţii a anunţat amânarea examenului de rezidenţiat, pentru că la Ministerul Educaţieinu există un ministru care să semneze trei dintre ordinele necesare desfăşurării examenului.

Ea afirmă că preşedintele Iohannis ignoră nevoia pe care o are România de medici şi de servicii medicale de calitate şi blochează cu bună ştiinţă accesul a mii de tineri absolvenţi la sistemul medical.

”Domnule Klaus Iohannis, când puneţi în aplicare decizia Curţii Constituţionale?”, afirmă Dăncilă.

Este cel de-al doilea astfel de mesaj, după ce CCR a făcut publică decizia prin care preşedintele trebuie să numească de îndată miniştrii interimari.

Comentarii

loading...