Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Românii trebuie să continue să creadă în MAI

Dăncilă: Românii trebuie să continue să creadă în MAI

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că se lucrează pe mai multe planuri, atât pentru a afla adevărul în cazul de la Caracal, cât şi pentru a se găsi soluţii pentru evitarea unor situaţii similare.

Rl online 0 comentarii

Corpul de control al premierului a început de marţi acţiunea de control pentru verificarea modului în care au acţionat structurile Ministerului Afacerilor Interne în cazul de la Caracal, a anunţat prim-ministrul Viorica Dăncilă, care a transmis că românii trebuie să continue să creadă în MAI.

"În ultimele zile am luat o serie de decizii, în urma tragediei de la Caracal. Lucrăm pe mai multe planuri, atât pentru a afla adevărul, cât şi pentru a preîntâmpina în viitor situaţii similare. Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a avut deja în această dimineaţă discuţii cu structurile din subordine. Corpul de control al primului-ministru a început deja de ieri acţiunea de control pentru verificarea modului în care au acţionat structurile Ministerului Afacerilor Interne, dar şi relaţionarea cu celelalte instituţii cu atribuţii în situaţii de urgenţă. Românii trebuie să continue să creadă în Ministerul Afacerilor Interne. Este datoria acestei structuri să asigure siguranţa oamenilor. Avem în Ministerul Afacerilor Interne mulţi profesionişti, oameni care îşi fac datoria şi care se bucură de respect şi apreciere. Însă toţi cei pentru care nu primează interesul cetăţeanului trebuie să plece. Grupul de lucru, constituit pentru îmbunătăţirea legislaţiei şi procedurilor de răspuns la situaţii de urgenţă, lucrează deja şi în cel mai scurt timp va veni cu propuneri de modificare a legislaţiei", a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a adăugat că toţi cei care nu şi-au făcut datoria "vor fi aspru sancţionaţi", iar Guvernul va lua toate măsurile necesare pentru înăsprirea pedepselor în cazuri de agresiune, viol, privare de libertate şi crimă.

Comentarii

loading...