15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDăncilă: Senatorul Nicolae Moga, de la Constanţa, propus pentru MInisterul de Interne

Dăncilă: Senatorul Nicolae Moga, de la Constanţa, propus pentru MInisterul de Interne

”Am propus CEx schimbarea ministrului Afacerilor Interne cu senatorul Nicolae Moga de la Constanţa. Am luat act de dorinţa ALDE de a schimba la Ministerul de Externe pe domnul Teodor Meleşcanu cu doamna Ramona Mănescu şi am propus pentru funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice pe Mihai Fifor, având în vedere că ne apropiem de finalul interimatului”, a anunţat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

În plus, Dăncilă a anunţat că pentru portofoliul de vicepremier pe probleme economice interimatul se finalizează la jumătatea lunii august.

”Vom avea o altă discuţie privind aceast portofoliu şi, bineînţeles, sunt ministerele pe care le vom evalua în continuare”, a mai spus Dăncilă.

Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă