Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă vorbeşte despre o întâlnire a socialiştilor la New York

Dăncilă vorbeşte despre o întâlnire a socialiştilor la New York

Viorica Dăncilă a anunţat că a participat la întâlnirea Conducerii Internaţionalei Socialiste la New York, o întrevedere la care a reafirmat dorinţa PSD de a consolida cooperarea politică.

Rl online 0 comentarii

Premierul nu a avut, până la acest moment, o reacţie cu privire la respingerea Rovanei Plumb în Comisia JURI.

„Am participat la întâlnirea Conducerii Internaţionalei Socialiste la New York, la sediul Naţiunilor Unite. A fost o întâlnire extrem de plăcută şi productivă, în cadrul căreia am reafirmat dorinţa Partidului Social Democrat de consolidare a cooperării politice pentru a contribui la o nouă dinamică a relaţiilor cu partenerii noştri”, a scris Viorica Dăncilă, joi, Facebook.

Premierul a făcut apel la toate forţele politice să promoveze coeziunea social-economică.

„Apelăm la toate forţele politice şi suntem alături de socialiştii şi social-democraţii din întreaga lume pentru a promova coeziunea social-economică, condiţii mai bune pentru o muncă decentă, tratament egal între bărbaţi şi femei şi, nu în ultimul rând, pentru a construi politici de limitare a impactului schimbărilor climatice pentru generaţiile viitoare”, a conchis Dăncilă.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb şi nu poate asuma funcţia de comisar european.

Comentarii

loading...