Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir: "Cine se culcă cu câinii seara să nu plângă de purici dimineața"

Daniel Dragomir: "Cine se culcă cu câinii seara să nu plângă de purici dimineața"

Fostul colenel SRI, Daniel Dragomir, aduce grave acuzații fostului premier social-democrat, Victor Viorel Ponta. Dragomir îl întreabă pe Ponta despre întâlniri la care premierul ar fi luat parte, ocazii cu care s-au decis "dosare și arestări".

Rl online 0 comentarii

La ce întâlniri ați participat, când, cum, cu cine, ce dosare și arestări s-au decis, cu PR si combinațiile cu Coldea, Maior și Kovesi?" întreabă Dragomir care completează — „Până una alta, vă asteptăm cu toții la Comisia SRI".

Dragomir a făcut aceste acuzații într-un comentariu la o postare a lui Ponta. "Cum dvs ați putut să comentați pe pagina mea întorc azi comentariul: PENIBIL". Dragomir se referă la o postare în care Ponta atacă PSD și "guvernul Teldrum", postare pe care am reprodus-o și noi.

"Mergeți la comisia SRI de "infractori" și atunci veți răspunde la întrebarile adevărate — nu pe FB, nu prostii", scrie Dragomir. "Cu probe".

Postările sunt pentru public, spune Dragomir. "Vă repet învățătura mea de acum două luni, cine se culcă cu câinii seara, să nu plangă de purici dimineața„, a încheiat Dragomir cu subînțeles pentru Victor Ponta.

Comentarii

loading...