Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir, despre alegerile prezidențiale și liderii coaliției de guvernare

Daniel Dragomir, despre alegerile prezidențiale și liderii coaliției de guvernare

„Tot văd aprinse dezbateri despre viitorul candidat al Coaliției la președinție. ”, începe postarea lui Daniel Dragomir, pe blogul inițiativei România 3.0.

Rl online 0 comentarii

„Puțin mă interesează cântecul ăsta de sirenă. Nu am decis să întru în politică pentru cântecele statului paralel. Le știu pe de rost. De la academie,” spune Daniel Dragomir pe blog

„Cei doi lideri au de ales: au curajul să pună pe primul loc libertatea României de azi sau au nerozia să spere la un fotoliu frumos peste un an și jumătate cu o Românie în cătușe și conflict?
Am ajuns aici pentru că foști lideri au ascultat sirenele statului paralel și i-au uitat pe români! Uitați-vă unde sunt ei acum! Sper din toată inima să nu se repete istorii recente dezastruoase.” 

Dragomir susține că românii nu mai pot fi mințiți. „Până să îi bage repede la pușcarie statul paralel pe amândoi liderii, îi vor alerga românii trădați pe stradă. Nu 200 de rezistenți cu un telefon în bot, ci milioane de oameni amărâți care nu mai suportă bătaia de joc și combinațiile și negocierile. Pentru că românii nu mai pot fi păcăliți.
Nu greșiți să îi subestimați pe cei mulți și tăcuți!”

„De ce credeți voi că Ulise a astupat urechile tovarășilor săi cu ceară și s-a legat de catarg pentru a rezistă cântecului de sirenă?Credeți că Ulise era rezist?
Nu. Ulise avea și onoare și putere!”, scrie Dragomir la finalul intervenției sale.

Comentarii

loading...