Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir despre ordonanța lui Toader: Vorba multă, sărăcia omului

Daniel Dragomir despre ordonanța lui Toader: Vorba multă, sărăcia omului

Daniel Dragomor comentează pe romania30.ro anunțul lui Tudorel Toader privind ordonața prin care se vor putea contesta sentințele în dosarele în care completurile au fost constituite în mod ilegal.

Rl online 0 comentarii

"Cam asta e marea Ordonanță propusă de ministrul Tudorel Toader pentru completurile de 5. Le-a rezolvat pe toate, în rest: abuzuri, coduri, probe falsificate, subdimensionarea și lipsa de bugete ale instanțelor, protocoale ilegale, cuibul de infiltrați ai statului paralel de la Ministerul Justiției, situația dezastruoasă din penitenciare etc.

În rest, rezolvă problema a maxim 15 oameni (demnitari, miniștri, parlamentari) adică rezolva 0,000001% din problemă.
Dar reușește să pună pe masa coaliției un mare măr otrăvit: despre zecile de mii de dosare ale cetățenilor obișnuiți, aleși locali, funcționari publici, nimic.

Adică fentă. Vorba multă, sărăcia omului", a scris Dragomir.

Comentarii

loading...