15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăDaniel Dragomir, despre statul paralel și cine subminează economia

Daniel Dragomir, despre statul paralel și cine subminează economia

Ne vedem astăzi, la ora 21, la B1 TV – Controverse, alături de Andrei Bădin, Dan MV Chitic și analistul Horia Alexandrescu.

Vreau să vă vorbesc despre Coldea ANRE Crans Montana și cum a ajuns un electrician din Argeș șef peste autoritatea de energie, ștabii din PSD – ALDE care stau la șampanii cu statul paralel și despre cum sunt furați românii de multinaționale cu 16 miliarde de euro din redevențele la gaze și petrol și încă multe altele. 

Democrație pentru căței. Banii la ei!

Bătălia cu statul paralel ține de noi. De nimeni altcineva.

Later edit. Și, dacă tot m-a luminat Adrian Năstase că am proiecte politice: ei bine, vă anunț că încep să mă gândesc serios la un proiect politic.

Băltim și băltim urât într-o mizerie care îi sărăcește și bagă la pușcărie pe românii ăștia amărâți, cu WC-uri în curte, în timp ce politicienii se plimbă cu Securitatea pe la Crans Montana și bagă miliarde în buzunarele străinilor.

Dacă așa stau lucrurile în țara asta, da, domnule Năstase, am un proiect politic!

 

Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă