Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir, România 3.0: Politicienii din toată Europa trebuie să asculte de nevoile oamenilor

Daniel Dragomir, România 3.0: Politicienii din toată Europa trebuie să asculte de nevoile oamenilor

Inițiatorul mișcării politice ”România 3.0”, Daniel Dragomir, cere politicienilor din întreaga Europă să ia în considerare nevoile reale ale cetățenilor.

George Coman 0 comentarii

”Cred că toți politicienii, din întreaga Europă, ar trebui să asculte nevoile reale ale populației și ale cetățenilor. Pentru că ceea ce ne unește în interiorul Europei astăzi sunt principiile libertății, democrației, statului de drept, respectării drepturilor omului”, a afirmat Daniel Dragomir, intervievat de presa europeană.

Fondatorul partidului România 3.0 crede că ”românii nu trebuie să se uite numai la principiile pe care UE le prezintă în fața lor, ci să înțeleagă că au datoria de a respecta regulile și reglementările așa cum am menționat astăzi: când vorbim despre toleranța zero față de corupție, ar trebui să discutăm și despre toleranța zero față de abuzurile și încălcarea Constituției, încălcarea legilor și încălcarea statului de drept.”

”Deci, la final, cred că majoritatea politicienilor ar trebui să se uite la cetățeni și să se asigure că vor fi , în primul rând, foarte bine informați cu privire la viitorul Uniunii Europene și la ceea ce înseamnă, într-adevăr, principiile pentru noi, democrația și statul de drept, iar în al doilea rând, cred că cetățenii ar trebui, de asemenea, să simtă că sunt într-adevăr o parte a acestei întregi orchestre a națiunilor care au nevoie să împărtășească valori și principii commune”, a afirmat Daniel Dragomir.

Întrebat de jurnaliștii de la Bruxelles despre ce speră să vadă în urmatoarele 6 luni de campanie pentru alegerile euro-parlamentare, fondatorul mișcării România 3.0 a afirmat: În primul rând trebuie să ascultăm vocea poporului și să ne întoarcem la oameni și să ne gândim foarte bine ce își doresc oamenii, ce îi doare și ce îi interesează. Aceste alegeri europarlamentare vor fi extrem de importante. Pentru că vor da măsura o dată a interesului românilor pentru ceea ce înseamnă noua configurație a Parlamentului European, dar, de asemenea, aceste alegeri vor fi legate foarte mult de spiritul european și ce înțeleg românii din spiritul european. Pentru că astăzi majoritatea populației României este alături de principiile și valorile europene. Dar, în același timp, o mare parte a populației României crede că lucrurile se îndreaptă într-o direcție greșită, crede că vocea românilor nu este ascultată îndeajuns la Bruxelles, crede că problemele care s-au întâmplat în ultimii ani ar fi trebuit să fie cumva rezolvate și prin prisma regulilor pe care ar fi trebuit să le respectăm față de UE. O mare parte a populației privește cu îngrijorare aceste abuzuri pe care le-am dezbătut astăzi: protocoale secrete, ascultarea în masă a populației, presiuni asupra judecătorilor, faptul că nu mai au încredere în actul de justiție. Ori, din punctul ăsta de vedere, acele principii europene în care, repet, majoritatea populației României crede (stat de drept, democrație, transparență, responsabilitate) trebuie să se așeze cumva și în inima partidelor politice care merg în fața alegătorilor în România.”

Comentarii

loading...