Daniel Gheorghe: PNL se opune categoric oricăror idei ieșite din laboratoarele revolutiei culturale

Daniel Gheorghe: PNL se opune categoric oricăror idei ieșite din laboratoarele revolutiei culturale

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) spune într-o postare pe Facebook, că indiferent dacă unii colegi din PNL semnează legi de "tip neo-marxist", PNL se opune oricărori "idei ieșite din laboratoarele revoluției culturale".

Rl online 0 comentarii

"Faptul că unii colegi din PNL semnează propuneri de legi de tip neo-marxist, precum cea privind parteneriatul civil inițiata de PSD si USR, nu înseamnă ca acesta este punctul de vedere oficial al partidului ori majoritar in grupurile parlamentare. Fiecare parlamentar e liber, prin Constituție, sa semneze orice aberatii legislative doreste. De asemenea asta nu ne opreste pe noi, majoritatea liberalilor, sa respingem ferm ingineriile sociale ale stangii radicale pe care in mod otrăvit, in ciuda unei retorici fals "conservatoare", actuala majoritate controlată de PSD cauta sa le bage pe gâtul românilor! PNL se va opune categoric oricăror idei ieșite din laboratoarele revolutiei culturale!", a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Senatul a respins, luni, în calitate de primă Cameră sesizată, propunerea legislativă privind parteneriatul civil, iniţiată de deputatul independent Oana Bîzgan.

Raportul de respingere acordat propunerii legislative şi propus plenului de Comisiile juridică şi pentru drepturile omului din Senat a primit 92 de voturi "pentru", 11 "împotrivă" şi o abţinere.

Doar USR, prin liderul de grup, senatorul Vlad Alexandrescu, a anunţat susţinerea iniţiativei legislative în pofida "imperfecţiunilor sale, care ar fi putut fi remediate în dezbaterea parlamentară".

Comentarii

loading...