Foto Arhiva

Foto Arhiva

Daniel Zamfir: "Îmi doreşte capul pentru că probabil i l-a cerut cineva"

Deputatul PNL Daniel Zamfir a declarat, joi, după ce s-a decis înlocuirea sa din funcţia de preşedinte al Comisiei economice, că Ludovic Orban ”a vrut capul” său şi l-a avut, afirmând că membrii Grupului PNL din Senat au avut cuvinte de lauda despre activitatea sa.

Rl online 0 comentarii

”Am o mare frustrare, fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că probabil i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului”, a declarat deputatul PNL Daniel Zamfir, la finalul şedinţei Grupului parlamentar al PNL din Senat, unde s-a decis înlocuirea sa de la preşedinţia Comisiei economice cu senatorul Florin Cîţu.

Daniel Zamfir a afirmat că senatorii PNL au avut cuvinte de laudă privind activitatea sa.

”E vorba de un lucru, ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă”, a spus liberalul, întrebat dacă este vorba despre ”o execuţie”.


”S-a mai întâmplat un lucru fără precedent în PNL, este pentru prima dată în istoria PNL, când preşedinţiile comisiilor se discută în fiecare sesiune parlamentară. Era o cutumă şi este în continuare ca aceste comisii, care se preiau la începutul mandatului, să fie pe toată durata mandatului, doar cu o condiţie ca acel senator să nu fie exclus din partid sau el să-şi anunţe demisia din acea funcţie. Am încălcat şi această regulă, nu mai contează, s-a vrut capul lui Zamfir, domnul Orban îl are, dar vreau să-i spun un lucru eu sunt o nucă tare”, a spus Zamfir.

Comentarii

loading...