12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăDe ce a pierdut Ana Ciceală (USR) locul de candidat la Primăria...

De ce a pierdut Ana Ciceală (USR) locul de candidat la Primăria Sectorului 3

Ana Ciceală, consilier general din partea USR, a anunțat că va rămâne în acest partid, deși a pierdut dreptul să candideze, în numele USR, la funcția de primar al Sectorului 3.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ana Ciceală spune că regretă că nu a avut ocazia să intre în competiţie cu Robert Negoiţă şi cu Aurelian Bădulescu pentru funcția de primar de sector.

După cum se știe, PNL și alianța USR – PLUS și-au împărțit, sâmbătă, funcțiile de candidați în Capitală, iar funcția de candidat la Sectorul 3 a revenit PNL. Dacă această funcție ar fi revenit alianței USR – PLUS, candidat ar fi fost, probabil, Ana Ciceală.

Din partea PNL, pentru funcția de primar al Sectorului 3 va candida Adrian Moraru, acesta urmând a fi susținut în campania electorală și de alianța USR – PLUS. Alegerile locale se vor desfășura la data de 27 septembrie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă