Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

De ce a pierdut Ana Ciceală (USR) locul de candidat la Primăria Sectorului 3

Ana Ciceală, consilier general din partea USR, explică de ce a pierdut locul de candidat la funcția de primar al Sectorului 3.

Mihai Diac 0 comentarii

Ana Ciceală, consilier general din partea USR, a anunțat că va rămâne în acest partid, deși a pierdut dreptul să candideze, în numele USR, la funcția de primar al Sectorului 3.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ana Ciceală spune că regretă că nu a avut ocazia să intre în competiţie cu Robert Negoiţă şi cu Aurelian Bădulescu pentru funcția de primar de sector.

După cum se știe, PNL și alianța USR - PLUS și-au împărțit, sâmbătă, funcțiile de candidați în Capitală, iar funcția de candidat la Sectorul 3 a revenit PNL. Dacă această funcție ar fi revenit alianței USR - PLUS, candidat ar fi fost, probabil, Ana Ciceală.

Din partea PNL, pentru funcția de primar al Sectorului 3 va candida Adrian Moraru, acesta urmând a fi susținut în campania electorală și de alianța USR - PLUS. Alegerile locale se vor desfășura la data de 27 septembrie.

Comentarii

loading...