Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Declarații șocante ale liderului PSD Vaslui: „Tăiem Nodul Gordian”

Declarații șocante ale liderului PSD Vaslui: „Tăiem Nodul Gordian”

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a somat pe liderii PSD „să-și revină”, deoarece tensiunile din ultimul timp din cadrul partidului conduc spre o degradare sistematică a climatului politic. Acesta sugerează că, în car contrar, una dintre tabere trebuie eliminată.

Rl online 0 comentarii

”Se încalcă niște uzanțe în momentul acesta. Nu cred că în această manieră se procedează când vrei demiterea unui ministru. Este clar că trebuie să-și revină lumea, dacă poate, dacă nu atunci vor trebui găsite soluții.

Trebuie să înțelegem că Guvernul are o datorie majoră față de coaliția sau partidul care îl susține politic și care l-a numit în funcție. La noi s-a ajuns la situații de genul în care unii spun: am ajuns aici, fac ce vreau. Decizii majore cum ar fi demiterea miniștrilor sunt acte care vizează inclusiv factorul politic.

Este nevoie de un dialog constructiv. Întotdeauna există cale de întoarcere, problema este dacă ai disponibilitatea să recunoști că ai greșit, în caz contrar, una dintre tabere trebuie să dispară.

Nimeni nu-i împiedică pe cei doi actori să rezolve problema apărută în cadrul Ministerului de Interne și problema apărută în Guvern.

Sper ca cei doi să revină la sentimente mai bune și ca această situație să nu escaladeze într-un veritabil scandal politic. Dacă nu, însă, probabil se va ajunge la o rezolvare a situației ceva mai dramatică, o rezolvare de tip Nodul Gordian”, a declarat Dumitru Buzatu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Comentarii

loading...