Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deputat PSD, critică strategia partidului

Deputat PSD, critică strategia partidului

Deputatul PSD Iaşi Silviu Macovei a criticat strategia avută de partidul din care face parte, fapt care, în opinia sa, a dus la un rezultat ''dezastruos'' la alegerile europarlamentare de duminică.

Rl online 0 comentarii

"Orice am spune, rezultatul PSD la aceste alegeri este unul dezastruos şi trebuie să ne asumăm acest lucru. Cred că strategia pe care partidul, de la centru, a îmbrăţişat-o s-a dovedit falimentară. Depărtarea de electoratul nostru, radicalizarea discursului contra Uniunii Europene şi strategia de comunicare agresivă sunt cauzele clare pentru acest eşec. Sunt alte generaţii de români acum, iar succesul economic şi salariile crescute nu mai sunt suficiente. Oamenii ne-au arătat că vor decenţă în discurs, apartenenţă la Uniunea Europeană, calm şi echilibru pe scena politică. De asta ne-au votat în 2016, iar conducerea actuală s-a depărtat de acest deziderat al românilor", a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

Pentru a evita astfel de eşecuri, deputatul îşi îndeamnă colegii de partid să se întoarcă la valorile şi ideologia social-democraţiei.

"Pentru a supravieţui pe scena politică, PSD are nevoie să se întoarcă la social-democraţia adevărată, moderată şi puternic argumentată ideologic. În caz contrar, PSD va pierde toate alegerile următoare. Vom pierde pe mâna noastră, cu toate atuurile guvernării, ale preşedinţiei Consiliului European, ale creşterii economice. Este nevoie de un suflu complet nou, să nu ne îmbătăm cu apă rece", a mai spus Silviu Macovei.

Tot în aceeaşi postare, deputatul PSD îşi exprimă încrederea că medicul şi deputatul Tudor Ciuhodaru va lupta pentru Iaşi şi pentru proiectele regiunii în viitoarea sa calitate de europarlamentar.

"Pentru Iaşi este şi o veste foarte bună: medicul Tudor Ciuhodaru ne va reprezenta în Parlamentul European. Vom avea un europarlamentar ieşean, cu siguranţă! Am încredere că se va bate acolo pentru ca regiunea Nord Est şi judeţul nostru, în special, să capete vizibilitatea şi importanţa pe care o merită. Dar el nu poate fi singur acolo, are nevoie şi de un partid puternic, reîmprospătat", a mai scris Silviu Macovei.

Comentarii

loading...