Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deputaţii au votat instituirea Zilei Dăruirii pe 25 septembrie

Deputaţii au votat instituirea Zilei Dăruirii pe 25 septembrie

Deputaţii au votat, miercuri, un proiect care prevede instituirea zilei de 25 septembrie ca "Ziua dăruirii".

Rl online 0 comentarii

Potrivit proiectului, în această zi pot fi organizate de către autorităţile publice centrale şi locale şi instituţiile aflate în subordinea acestora, de către societatea civilă şi persoane fizice şi juridice programe şi manifestări culturale, educative, artistice, de voluntariat, cu caracter social.

Totodată, autorităţile publice centrale şi locale şi instituţiile aflate în subordinea sau coordonarea acestora pot acorda sprijin logistic şi fonduri din bugetele proprii în vederea organizării şi derulării în bune condiţii a evenimentelor menţionate, în limita alocaţiilor bugetare.

Camera Deputaţilor este decizională. Senatul a adoptat proiectul în şedinţa din 17 septembrie.

Comentarii

loading...