Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deputaţii PNL le solicită parlamentarilor abrogarea de urgenţă a OUG 114

Deputaţii PNL le solicită parlamentarilor abrogarea de urgenţă a OUG 114

Deputaţii PNL le solicită parlamentarilor, într-o scrisoare deschisă, abrogarea de urgenţă a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.114/2018, având în vedere consecinţele nefaste pe care le-a provocat economiei româneşti.

Rl online 0 comentarii

„Considerăm, de asemenea, că această ordonanţă este dăunătoare în integralitatea sa şi că orice încercare de corectare este din start sortită eşecului”, afirmă deputaţii liberali.

În opinia acestora, este necesar ca înainte de a fi adoptate măsuri de modificare a fiscalităţii să fie respectate punctele de vedere exprimate în societate, dar şi ca acestea să asigure predictibilitate şi transparenţă fiscală.

De aceea, PNL solicită, totodată, Guvernului ca înainte de a mai adopta astfel de acte normative cu impact major în societate să asigure un dialog real cu toţi actorii economici, sociali şi instituţionali care sunt vizaţi de măsurile fiscale pe care intenţionează să le implementeze.

„Românii nu mai pot cauţiona încă un simulacru de dezbatere, iar deputaţii PNL au optat pentru acest mod de a acţiona tocmai pentru a trage un puternic semnal de alarmă asupra consecinţelor negative ale O.U.G. nr.114/2018 asupra a numeroase domenii de activitate. Parlamentul României, ca unică autoritate legiuitoare a ţării, trebuie respectat, iar noi, ca principal partid de opoziţie, ne dorim recredibilizarea acestei instituţii. Îndemnul nostru, al deputaţilor PNL, către parlamentari este să nu abandoneze România, astfel încât să putem garanta securitatea generaţiilor viitoare! Abrogarea O.U.G. nr.114/2018 reprezintă un act de răspundere pentru Parlament şi parlamentari!”, mai susţine deputaţii PNL.

OUG 114 este la Camera Deputaţilor, după ce la Senat nu a fost dezbătută, trecând prin adoptare tacită.

Comentarii

loading...