13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDeputatul Adrian Pau pleacă din PSD pentru a se înscrie în Pro...

Deputatul Adrian Pau pleacă din PSD pentru a se înscrie în Pro România

Adrian Pau, deputat PSD de Timiş, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că îşi va da demisia din PSD, urmând să se înscrie în partidul Pro România.

“Urmează să demisionez din PSD, nu mi-am depus încă demisia în scris, şi o să mă alătur colegilor din Pro România. O să plec din PSD deoarece consider că adevărata social-democraţie este făcută de Pro România şi de colegii din acest partid. Consider că PSD se îndepărtează de adevăratele valori social-democratice, de promisiunile făcute electoratului, iar eu nu mă mai regăsesc aici. Tocmai de aceea am luat decizia de a mă alătura colegilor din Pro România”, a afirmat Adrian Pau.

În ultima perioadă au demisionat din PSD şi s-au înscris în Pro România fostul premier Mihai Tudose, deputatul Georgian Pop, fost preşedinte al Comisiei de control SRI, şi deputatul Oana Silvia Vlăducă. Şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus anul trecut din PSD, a aderat în această lună la partidul lui Victor Ponta.

 
 
 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă