30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăDeputatul PSD Adrian Todor: Domnule Ciolacu, cine respectă legea este dat afară...

Deputatul PSD Adrian Todor: Domnule Ciolacu, cine respectă legea este dat afară din PSD?

Amenințat de Marcel Ciolacu, liderul PSD, că va fi dat afară din partid pentru că nu s-a prezentat la votul moțiunii de cenzură, deputatul PSD Adrian Todor a reacționat printr-o postare pe Facebook prin care explică motivul lipsei din sala de ședințe a Parlamentului la ora începerii dezbaterilor.

„Niciodată nu voi pune interesele politice mai presus de sănătatea publică şi respectarea legii! În data de 28 august 2020, prin adresa nr. 1686, Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a emis o decizie de carantinare pe numele meu, pentru 14 zile, întrucât am fost contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19! Conform legii pe care și eu am votat-o, alături de colegii din PSD, și deciziei DSP Arad, am obligația de a sta în carantină până în data de 10.09.2020.”, a explicat parlamentarul social-democrat.

Deputatul PSD susține că Marcel Ciolacu a fost informat din timp și știa că nu se poate prezenta fiind plasat în carantină și tocmai de aceea nu i se pare corect ca acum președintele PSD să taie „…nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului.”

„Ce să înţeleg, domnule preşedinte Marcel Ciolacu? Trebuia să încalc legea şi să mă aleg cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, să fiu prezent la Parlament şi poate să îmbolnăvesc câţiva colegi, în cazul în care sunt purtător al virusului? Cine respectă legea este dat afară din PSD, după cum aţi anunţat chiar dumneavoastră astăzi sau e considerat trădător?”, a adăugat Adrian Todor.

Deputatul PSD spune că a acționat ca un cetățean responsabil, care respecră legea și că niciodată nu va pune interesele politice mai presus de sănătatea publică și respectarea legii.

Cele mai citite

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă