8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDoctorul Rafila a acceptat să candideze pe lista PSD la Camera Deputaților

Doctorul Rafila a acceptat să candideze pe lista PSD la Camera Deputaților

Marcel Ciolacu, liderul PSD, și medicul Alexandru Rafila au anunțat, joi seară, la sediul PSD, că Rafila va candida la Camera Deputaților din partea PSD.

“Apartenența la un partid politic este o oportunitate. Oamenii care au experiență trebuie să vină împreună”, a explicat dr. Alexandru Rafila.

El a mai precizat că, chiar dacă a acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu, “în primul rând sunt medic și abia apoi sunt candidat PSD”.

Alexandru Rafila a declarat că urmează să semneze adeziunea la PSD, deci va deveni membru al partidului.

Pe de altă parte, medicul Rafila a explicat că mandatul său de reprezentant al României la OMS expiră în mai 2021 și că ar dori să și-l mențină, chiar dacă intră într-un partid politic, pentru că, în opinia lui, nu e nicio contradicție între aceste două funcții.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă