10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăDodon: Alegerile parlamentare pot salva Republica Moldova de hoți și de unioniști

Dodon: Alegerile parlamentare pot salva Republica Moldova de hoți și de unioniști

Declaraţiile președintelui Igor Dodon au fost făcute în cadrul unui marş organizat de Partidul Socialiştilor la Chişinău.

”În cadrul discursului rostit în faţa cetăţenilor noştri am subliniat că ţara noastră trece o perioadă foarte complicată. Anul curent este Anul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, de care se mândreşte poporul nostru. Dar, totodată, avem un an electoral – urmează alegeri locale în municipiile Chişinău şi Bălţi, unde noi trebuie să învingem. Iar la finele anului urmează alegerile parlamentare, la care forţele stataliste vor avea ultima şansă să salveze ţara de tot felul de hoţi şi unionişti”, a susținut Igor Dodon.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă