Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Călin Popescu Tăriceanu  (Foto: Monitorul de Cluj)

Călin Popescu Tăriceanu (Foto: Monitorul de Cluj)

Doi deputați din Opoziție au intrat în partidul lui Tăriceanu

Fostul deputat PMP, Ion Tabugan, şi ex liberalul, Mihai Doru Oprişcan, vor activa de acum încolo în grupul parlamentar al ALDE, potrivit unui anunţ făcut luni de formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

''Grupul parlamentar al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) din Camera Deputaţilor anunţă că, începând cu data de 04 iunie 2018, deputaţii Ion Tabugan şi Mihai Doru Oprişcan vor activa în cadrul grupului. Cei doi deputaţi au anunţat în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor demisiile din partidele în care şi-au desfăşurat activitatea şi că vor activa pe mai departe în grupul ALDE.

Prin alăturarea celor doi deputaţi, Grupul parlamentar al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) cuprinde un număr de 17 deputaţi'', informează un comunicat al ALDE.

Deputatul Mihai Doru Oprişcan a activat în Partidul Naţional Liberal până în martie 2018, devenind apoi neafiliat. De asemenea, deputatul Ion Tabugan a activat la PMP până în mai 2018. Ambii deputaţi s-au înscris ulterior în ALDE.

Tot luni, în plenul Senatului a fost anunţată dizolvarea grupului senatorilor PMP, în urma plecării a doi parlamentari ai partidului, Ion Ganea şi Iustin Talpoş, la grupul PSD. Regulamentul prevede că grupurile parlamentare pot funcţiona cu minim şapte senatori, iar PMP rămăsese doar cu şase.

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul Valeriu Steriu, care avea şi funcţia de preşedinte executiv al PMP, şi-a anunţat plecarea din partidul condus de Traian Băsescu şi intrarea în PSD, susţinând că a ales libertatea şi că e convins că şi alţi colegi de-ai lui vor lua această decizie.

Comentarii

loading...