15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăDoliu de Sărbători în politica românească: Un liberal, fost primar şi secretar...

Doliu de Sărbători în politica românească: Un liberal, fost primar şi secretar de stat a murit

Operaţia a fost necesară din cauza unor probleme medicale pe care Sorin Ştefoni le acuza în ultima vreme.

Sorin Ştefoni a fost viceprimar, apoi primar al comunei Densuş până în 2013, când a demisionat şi a trecut pe un post de secretar de stat în Ministerul Muncii. În 2016, a devenit secretar al Consiliului Judeţean Hunedoara. Avea 51 de ani, potrivit CanCan.ro.

Moartea fulgerătoare a fostului politician Sorin Ștefoni i-a luat prin surprindere atât pe apropiați, cât și pe cei cu care a colaborat de-a lungul timpului. Mulți dintre ei au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria acestuia.

“La doar 51 de ani, Sorin Stefoni, secretarul judetului, a parasit fulgerator aceasta lume. Disparitia sa ne-a luat pe toti prin surprindere. Am pierdut un bun coleg si un bun profesionist. Ne exprimam profundul regret si suntem alaturi de familia atat de greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”,a scris un apropiat al politicianului.

„Regret profund o veste care efectiv m-a lovit pentru ca a fost un coleg bun si loial”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, potrivit hunedoaraliberă.ro.

„Astazi am pierdut un coleg si un prieten… Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca! Ramas bun, Sorin Stefoni!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian David, fost președinte al CJ Hunedoara.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă