12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăDominic Fritz, o victorie cu totul neașteptată: L-a spulberat pe Robu la...

Dominic Fritz, o victorie cu totul neașteptată: L-a spulberat pe Robu la Timișoara

Pe locul doi se află Nicolae Robu, cu 34,10%. Cei doi sunt urmați de Voichița Lăzureanu (PSD) cu 1,89%, și Marius Craina (Pro România) cu 0,85%, potrivit tion.ro.  

Pentru Consiliul Local, USR-PLUS conduce cu 42,47%, urmat de PNL cu 34,36%, PSD-PPU cu 4,58%, Pro România cu 1,81% și PMP cu 0,93%.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, pe primul loc se află Cristian Moș, din partea USR-PLUS, urmat de Adrian Mica cu 29,07%, Călin Dobra cu 10,86%, Mircea Sămărtinean (PMP) cu 3,51% și Adrian Pau (Pro România) cu 2,88%.

Actualul primar al Timișoarei și candidat din partea PNL pentru încă un mandat, Nicolae Robu, și-a recunoscut deja înfrângerea.

,,Avem rezultate parțiașe, dar eu zic că deja sunt relevante. Au fost numărate paralel peste 15% din voturi și am pierdut,” a spus Nicolae Robu.

,,Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferența de voturi este mare,” a mai adăugat Robu. 

Cele mai citite

Comisia Europeană a simplificat regulile în vamă pentru mărfurile de import, analiză Ey

Prețul efectiv plătit sau de plătit pentru mărfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe...

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă