10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăDOVADĂ / Interlopul PNL sectorul 4 e “pe felie” cu DUDUIENII

DOVADĂ / Interlopul PNL sectorul 4 e “pe felie” cu DUDUIENII

Numai că şoc, personajul, Silviu Mototolea, susţine că nu are niciun grad de rudenie cu duduienii, deşi buletinul lui Emi Pian, prezentat la înmormântare preotului paroh, purta numele de Emi Mototolea.

Aflată la o intrare de metrou, Simona Spătaru, cea care zicea că se luptă cu mafia care-l patronează pe actualul primar, Daniel Băluţă, a fost desconspirată că de fapt ea are în staff-ul de campanie un interlop.

 

Silviu Mototolea, cel din imagine, este vărul primar al văduvei lui Emi Pian, interlopul din clanul Duduienilor, ucis recent. El e membru al PNL sector 4. Pentru contribuţiile sale în munca de agitaţie politică a fost recompensat cu un loc în CA al Romfilatelia, o companie din subordinea Poştei Române.

Cel acuzat de apartenenţă la familia Duduianu susţine că nu are nicio legătură şi că este o ţintă în campania electorală. A ameninţat media că va da mai multe trusturi în judecată, asta după ce şi-a şters contul de facebook şi a făcut unul nou.

 

Silviu Mănăstire publică o fotografie a acestuia cu Lorenzo Duduianu:  “Vedeta ultimelor ore, Silviu Mototolea, susține ca nu are legătura cu lumea interlopă și cu familia Pian/ Duduianu. Poate ne explică cine sunt prietenii lui buni Tao Gabriel, Ionuţ Hingheru, Lorenzo Duduianu…„, lansează provocarea jurnalistul.

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...
Ultima oră
Pe aceeași temă