Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte

Dragnea, despre Colectiv: Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a transmis marţi condoleanţe familiilor care şi-au pierdut aparţinători în incendiul din Clubul Colectiv şi a spus că în opinia sa unele aspecte legate de acel moment nu sunt limpezi.

Rl online 0 comentarii

"Mesajul meu este unul de durere, am o foarte mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu ştiu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul. Nu ştiu, pentru că sunt atât de multe variante care circulă pe piaţă. Le doresc putere să trăiască cu această durere familiilor celor care au murit acolo. Le transmit condoleanţe şi poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, citează Agerpres.

Întrebat de ce a folosit termenul "ucişi", el a replicat: "Ceva i-a ucis".

"Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lucrurile sunt limpezi. Adică nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar. (...) Pentru mine nu este clar ceea ce s-a întâmplat acolo. Poate nu am suficientă informaţie, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenţii, dar nu mi se pare că lucrurile sunt clare. Doar atât. Poate sunt clare şi nu îmi dau eu seama", a spus el.

Totodată, preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a exprimat speranţa să nu se mai producă astfel de tragedii, iar în cazul în care vor avea loc, România să fie pregătită pentru a le face faţă.

Comentarii

loading...