Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea, despre excluderea lui Țuțuianu din PSD

Dragnea, despre excluderea lui Țuțuianu din PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că înregistrările în care Adrian Ţuţuianu făcea aprecieri la adresa colegilor au supărat mare parte a membrilor de partid, iar acesta a reiterat că îşi menţine afirmaţiile.

George Dumitrescu 0 comentarii

El a invocat ca argumente pentru excluderea lui Marian Neacşi şi Adrian Ţuţuianu informaţiile potrivit cărora parlamentari PSD sunt invitaţi să adere la un anumit proiect politic, precum şi pe cele conform cărora parlamentari PSD ar fi urmat să voteze moţiunea de cenzutră a opoziţiei. "Am avut o discuţie de câteva ore înainte de CEx, ieri. Toti au fost foarte încărcaţi şi supăraţi că după CEx o parte din colegi au continuat să acţioneze împotriva acestui partid. Astazi, foarte mulţi colegi au reproşat domnului Ţuţuianu acele afirmaţii. (din înregistrările difuzate în presă - n.r.) Domnul Ţuţuianu astăzi a spus că ar putea, dacă e cazul, să îşi ceară scuze, dar în continuare îşi menţine acele afirmaţii. Tot după acel CEx am sperat cu toţii ca după două trei zile de supărare, care poate fi firească, oamenii se apucă de treabă", a spus Dragnea, precizând că el condamnă cu fermitate înregistrarea discuţiilor din şefinţele de partid 

În ceea ce-l priveşte pe Marian Neacşu, Dragnea a spus că acesta ar fi trebuit să îşi exercite efectiv funţiile în partid. "Din păcate, nu a mai ajuns la Kiseleff şi nu a făcut nimic", a subliniat Dragnea.

De asemenea, el a relatat că mulţi membri PSDE au relatat că sunt chemaţi să adere la un proiect, iar recent au apărut declaraţii din opoziţiei cum că există o negociere pentru a vota moţiunea de cenzură. "Toate aceste lucruri spuse acum pe larg au făcut ca mult peste doua treimi să voteze excluderea celor doi colegi. Am spus de la inceput că nu va fi o zi plăcută, dar cred ca a fost o măsură necesară. Sper ca toţi ceilalţi colegi să înţeleagă", a adăugat el.

"Orice atac la adresa mea nu înseamnă o excludere din partid. Dar pentru mulţi, văd că se depăşeşte linia roşie", a conchis el.

 

Comentarii

loading...