Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea îi răspunde Gabrielei Firea: Să stea liniştită, am suficientă bărbăţie

Dragnea îi răspunde Gabrielei Firea: Să stea liniştită, am suficientă bărbăţie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune, referitor la afirmaţiile Gabrielei Firea, primarul Capitalei, că "are suficientă bărbăţie", astfel că aceasta poate "să stea liniştită".

Rl online 0 comentarii

Întrebat despre afirmaţiile primarului general, Gabriela Firea, potrivit cărora nu are "bărbăţia politică" să recunoască discuţiile pe care le-a avut cu primarii de sectoare despre desfiinţarea Capitalei, Dragnea a răspuns: "Discutăm în CEx".

Întrebat dacă se impune excluderea Gabrielei Firea, liderul PSD a dat un răspuns ironic.

"Doamne fereşte, cum să piardă partidul un asemenea om? Eu nu susţin aşa ceva (...) Iar în legătură cu bărbăţia, să stea liniştită, am suficientă bărbăţie", a afirmat Dragnea.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei. Firea îl acuză pe liderul PSD de ”abuz de putere” şi spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum.

”Mă aşteptam la mai multă bărbăţie, la mai multă bărbăţie politică în special şi să recunoască domnul Dragnea că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat primarul general ales de bucureşteni, în care s-a discutat soarta bucureştenilor”, a afirmat Firea.

Comentarii

loading...