15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăDragnea, internat din nou în spital

Dragnea, internat din nou în spital

El a apreciat că ”varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună” şi că liderul partidului va ajunge ”tot la operaţie”.

„Aseară ( sâmbătă seara – n.r.) a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, după o şedinţă a organizaţiei PSD Braşov, la care era aşteptat şi Liviu Dragnea.

El a mai apreciat că liderului PSD i s-au făcut infiltraţii.

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

De asemenea, Ştefănescu a mai spus că Liviu Dragnea doreşte neapărat să participe la şedinţa de luni a partidului, când se va decide lista de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea a fost internat pentru câteva zile în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă