29.5 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Dragnea: Nu ne dorim privatizarea Poștei Române”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că nu se pune problema privatizării Poștei Române.

„(…) Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de până acum și nu suntem de acord nici noi să se privatizeze Poșta Română. S-a spus la un moment dat că această majorare de capital a reprezentat un ajutor de stat. Poșta Română a decis să facă testul investitorului. A angajat o companie foarte serioasă, care a făcut această analiză, a prezentat-o Consiliului Concurenței. Consiliul Concurenței a spus că nu este vorba despre un ajutor de stat, iar operațiunea este în regulă. (…) Noi nu dorim ca Poșta Română să fie privatizată”, a spus Dragnea, după ședința BPN.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat că în această săptămână va fi adoptată în Guvern o Ordonanță care va reglementa parteneriatul public-privat.

”Am discutat despre Ordonanța privind Parteneriatul public privat. Există o legislație în acest sens, dar este atât de bună că nu s-a realizat până acum niciun parteneriat public-privat (…) Am stabilit ca în această săptămână să adoptăm această Ordonanță, un proiect care va descătușa marile investiții publice”, a spus Dragnea.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă