Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Dragnea: Remanierile guvernamentale nu se fac la televizor sau în cafenea. Nu am discutat aşa ceva

Remanierile guvernamentale nu se decid ”la televizor sau prin cafenele”, a declarat, luni, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a îndemnat, în acest context, pe secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, să facă remanieri ”în guvernul dumnealui”.

”Remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai noştri la televizor sau prin cafenea. Nu s-a discutat despre nicio remaniere guvernamentală, nici cu cu d-na prim ministru, nici eu cu dl. Tăriceanu, nici dl Tăriceanu cu d-na prim ministru, nici în partid n-am discutat din câte am auzit nici în ALDE. Deci ăsta e un fake news. L-am văzut pe dl Codrin Ştefănescu care spunea că sigur va fi o remaniere guvernamentală. Poate în guvernul dumnealui, dar în guvernul ăsta nu”, a declarat Liviu Dragnea după şedinţa BPN al PSD.

El a mai spus că nu miniştrii sunt vizaţi de evaluare, ci îndeplinirea programului de guvernare.

”Nu facem evaluarea guvernului, nu facem evaluarea miniştrilor, facem evaluarea îndeplinirii programului de guvernare. Premierul o face în permanenţă. Rămâne ca în coaliţie să decidem când facem o primă discuţie despre acest lucru”, a precizat Dragnea.

De asemenea, preşedintele PSD a anunţat că s-a stabilit ca vicepreşedinţii partidului să prezinte periodic o informare despre proiectele regionale pe care le au.

”S-a stabilit cu vicepreşedinţii care au prezentat o minimă informare cu privire la ceea ce au făcut în săptămâna precedentă în regiunea respectivă şi vor transmite periodic proiectele atât politice cât şi publice care sunt solicitate din regiunea respectivă urmând ca dna prim ministru să stabilească care este procedura şi maniera în care proiectele care in de guvern să fie rezolvate", a arătat preşedintele Camerei.

Nu în ultimul rând, BPN al PSD l-a desemnat pe Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei Vaslui a partidului, ca reprezentant al social-democraţilor pentru relaţia cu Republica Moldova.

Comentarii

loading...