Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea și remanierea guvernamentală

Dragnea și remanierea guvernamentală

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu a discutat despre remaniere cu liderii coaliției, dar a precizat că se va face o evaluare a modului în care este implementat programul de guvernare.

Iulian Budușan 0 comentarii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu a discutat despre remaniere cu liderii coaliției, dar a precizat că se va face o evaluare a modului în care este implementat programul de guvernare. Dragnea le-a reproșat miniștrilor că nu ies mai des să comunice ceea ce au făcut în Guvern și a precizat că ”nu există niciun ministru în acest Guvern care să nu aibă ce comunica”.

”Vă spun foarte sincer că nu am nicio discuție nici cu doamna prim-ministru, nici cu domnul Tăriceanu despre remaniere, nici toți trei la un loc. Nu știu dacă va avea loc o discuție despre remaniere. Vom avea o evaluare a modului în care este aplicat programul de guvernare, nu pe cazuri concrete”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a explicat că este mai mulțumit de unii miniștrii și mai puțin de alții, însă nu a dorit să nominalizeze.

”Nu vreau să spun un nume sau două, pentru că acele persoane își vor face foarte mulți dușmani, iar apoi despre restul se va spune că sunt pândiți de remaniere. Sigur că sunt mai mulțumit de unii și mai puțin mulțumit de alții, dar cel mai important este că comunice și să-și gestioneze foarte bine autoritatea funcției”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Comentarii

loading...