15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea, speriat de mesajul “se ascultă”, pe telefon. FOTO

Dragnea, speriat de mesajul “se ascultă”, pe telefon. FOTO

Ceea ce i-a provocat spaima șefului PSD pare să fie, însă, doar o banală aplicație de mobil.

Jurnalistul Moise Guran semnalează pe pagina sa de Facebook, prezentând o captură de ecran, că simpla activare (fie și accidentală) a funcției vocale și audio a Google (așa-numita „Ok Google”) generează respectivul text și „patru puncte luminoase”.

Liviu Dragnea a declarat că s-a „speriat” după ce, în timp ce se afla în sala de judecată, unde avocatul său Marian Nazat își susținea pledoaria, pe telefonul său mobil au apărut „patru puncte luminoase” și textul „se ascultă”.

Liderul PSD a susținut că avea telefonul deschis în timpul pledoariei. În acel moment, pe ecran „îmi apar patru puncte luminoase, ecranul se face două treimi alb și scrie se ascultă”, le-a spus Dragnea ziariștilor, care l-au așteptat la ieșirea din sala de judecată, unde procurorii DNA au cerut peste șapte ani de închisoare împotriva sa.

Acesta a precizat că pe ecranul telefonului a început să scrie „ce spunea Marian Nazar în timp real”. „Sper să fie o aplicație la telefon pentru că eu sincer m-am speriat”, a comentat acesta.

Ziariștii l-au întrebat dacă îl sabotează telefonul sau statul paralel, iar Liviu Dragnea a răspuns: „Dar nu mă sabotează nici statul paralel nici telefonul inteligent”.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă