Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Dragnea spune că nu trebuie votată funcția lui de președinte PSD: "Eu sunt în mandat"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, vineri, că mandatul său, de președinte al PSD, nu trebuie discutat la Congresul PSD de sâmbătă, 10 martie.

Mihai Diac 0 comentarii

"Eu sunt în mandat", a răspuns Liviu Dragnea, când a fost întebat de ziariști de ce nu se discută, în acest moment, și despre funcția supremă în PSD.

Jurnaliștii erau interesați să afle dacă pentru postul de președinte al PSD se va organiza un vot, la Congresul PSD de sâmbătă.

Liviu Dragnea a declarat, în schimb, că toate candidaturile pentru celelalte funcții de conducere din PSD au fost acceptate, astfel că vor fi supuse la vot sâmbătă, "chiar și cele care nu îndeplineau condițiile".

Comentarii

loading...